Emotii la nunta…

Emotii la nunta…

Emotiile fac parte din viata noastra.

O condimenteaza si o fac mai frumoasa. Imaginati-va cum ar fi viata fara emotii, fara acele trairi care ne fac sa ne simtim vii, care ne fac sa traim cu adevarat? Ar fi seaca, lipsita de sens, nu-i asa? La fel este si o nunta fara emotii.

Daca nici in ziua nuntii nu le permitem emotiilor sa ne insoteasca pasii, cand ar fi momentul potrivit pentru asa ceva? Este normal sa avem emotii in ziua nuntii. Chiar si Steve Bull spunea: „Emoţiile şi fluturaşii în stomac sunt buni. Acestea sunt semnele fizice ca esti in regula si activ/a din punct de vedere mental. Sa faci fluturasii respectivi sa zboare in formatie ordonata, acesta e secretul!”.

Cu alte cuvinte, emotiile sunt normale. Mai ales cele constructive nu numai ca ne vor oferi o zi ca in povesti, dar ne vor ajuta sa ne amintim peste ani, ziua nuntii cu mai mult drag. Sunt mirese, dar si miri care iau calmante dimineata pentru a nu avea emotii. Chiar daca, uneori pe cont propriu, alteori ascultand sfaturile celor din jur, nu recomand asa ceva!

Sfatul meu este: lasati emotiile sa va insoteasca, sa traiti intens aceasta zi speciala, plina de iubire si magie, pentru ca aceste momente nu se intorc niciodata!

Emotii la nunta
Emotii la nunta

 

Daca avem sufletul si mintea amortizate, nu avem cum sa simtim cu aceasi intensitate toate sentimentele care ne vor bate la usa inimii, in cea mai speciala zi din viata noastra. Sunt persoane care procedeaza la fel in cazul unui examen: isi „alunga” emotiile cu un calmant, pentru a se putea concentra, dar, in timpul examenului, ce sa vezi? In loc de concentrare, toti ce poti obtine este o stare de somnolenta care nu te lasa sa te concentrezi, o stare de liniste, din care niciun incendiu nu te-ar putea scoate! Emotiile sunt bune, indiferent de ce spun cei din jur.

Alegeti sa primiti toate emotiile din ziua nuntii cu inima deschisa si va asigur ca nu veti regreta! Emotiile de alta natura, in ceea ce priveste aspectele organizatorice, le vom „anihila” inainte de nunta, cu un plan bine pus la punct, cu multa energie si cu voie buna.

Inchei cu un sfat din partea lui Paulo Coelho, de aceasta data:

„Nu te obosi sa-ti explici emotiile. Traieste orice cat te intens poti si considera orice simti drept un dar de la Dumnezeu”

Love,

Dana

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *