|

Fisherman’s Resort din Colibita

Fisherman’s Resort din Colibita

Dragii mei, am petrecut patru zile minunate la Fisherman’s Resort din Colibita! Alaturi de familia mea, am profitat din plin de vremea frumoasa sa facem activitati in aer liber, intr-un decor de poveste. Dupa atata munca, acest timp liber ne-a venit ca o manusa.

 Fisherman’s Resort din Colibita

Desi, nu eram inca hotarati asupra destinatiei minivacantei, cand am primit invitatia domnului Corutiu de la Fisherman’s Resort, ne-am uitat curiosi pe site. Ne-a convins peisajul si ne-am grabit sa ne conturam un traseu pentru excursiile cu bicicletele. Suntem fani activitati in aer liber, dar mai ales pro bicicleta. Fiecare kilometru depasit peste obiectivul propus este o mare realizare pentru noi. Ne place competitia si spuneti voi, daca nu incurajarile celor dragi sunt cele mai valoroase si cele mai motivante!

 Fisherman’s Resort din Colibita

Amplasat intr-o zona superba, resortul ne-a oferit pe langa o gazduire calduroasa si multe oportunitati pentru petrecerea timpului liber. Daca va plac activitatile desfasurate pe apa, va puteti plimba cu barca, cu caiacul sau cu hidrobicicleta. De asemenea, puteti sa va bucurati de sport si prin alte activitati, numai dispozitie sa aveti! 🙂

 Fisherman’s Resort din Colibita

Colibita este un loc superb, atat pentru familii, cat si pentru firmele care doresc sa organizeze teambuilding-uri sau petreceri. Nici viitorii miri nu sunt ocoliti. Resortul dispune pe langa restaurant, de diferite sali in care, cu mare drag, as organiza orice tip de evenimente.
Vacanta de 1 mai s-a incheiat frumos, cu mult timp de calitate petrecut alaturi de cei trei baieti ai mei si cu mult entuziasm, asteptam urmatoarea escapada.

Fisherman’s Resort din Colibita

 

Prajitura cu visine….trebuie sa o incercati!! E delicioasa!!!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *