Luna de miere

Luna de miere

Dragii mei, dupa un eveniment cu atata incarcatura emotionala si o perioada intensa de pregatiri, a sosit si momentul mult asteptat: luna de miere! Cateva zile binemeritate de relaxare, plimbari romantice si activitati pe gustul vostru. Este tot ceea ce va puteti dori: doar voi doi, intr-un decor nou, un loc unde va puteti crea primele amintiri in calitate de cuplu casatorit. Ce frumosss!

Chiar daca optati pentru o vacanta exotica sau mergeti undeva la munte, mai multe sau mai putine zile, important este ca sunteti impreuna! Va iubiti si va aveti unul pe celalalt. Doar acest lucru conteaza!! Meritati o perioada de deconectare de tot ce insemna pregatiri, griji sau probleme de rezolvat.

Este o perioada frumoasa, de care va recomand sa va bucurati cat puteti de mult! Incepe frumos cu nunta voastra, se continua cu luna de miere apoi, pana vine un bebe, sunteti doar voi doi. Probabil si mai indragostiti ca pana acum! Trebuie sa profitati de momentele pe care le impartiti, deoarece pe parcusul vietii vor mai fi si griji si atunci e pacat sa nu le valorificati la maxim momentele fericite!

 

 

Aveti grija unul de celalalt si gasiti-va mereu timp pentru voi!

 

 

Cu drag,

 

Dana

Luna de miere

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *